Boligerne på Dronningborg Plejecenter

Læs om boligerne på Dronningborg Plejecenter, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Dronningborg Plejecenter har 21 plejeboliger og 18 ældreboliger med kald. Boligerne er fordelt på tre afdelinger; to afdelinger med plejeboliger og en afdeling med ældreboliger.

Alle boligerne er lyse og rummelige. Der er adgang til have fra alle boligerne.

Plejeboligerne ligger i afdelingerne Svalegangen og Glashaven. Alle plejeboligerne er torumsboliger med en dejlig lys opholdsstue, et køkken, et soveværelse og et badeværelse med bruser.

Ældreboliger ligger i afdelingen Krystalgangen. 17 af ældreboligerne er torumsboliger, mens den sidste er en etrumsbolig. Ældreboligerne på ca. 77 m2 og består af en dejlig lys opholdsstue, et køkken, et soveværelse og et badeværelse med bruser. Der er vaskemaskine og tørretumbler i ældreboligerne.

Du skal selv kontakte en TV-udbyder, hvis du gerne vil have TV i din bolig.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse på Dronningborg Plejecenter.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Du skal selv kontakte en internetudbyder, hvis du gerne vil have internet i din bolig.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

Hvis du gerne vil have forsikringer (f.eks. indbo-, ansvars- og/eller ulykkesforsikring), skal du selv kontakte et forsikringsselskab.

Der må som udgangspunkt ikke bo husdyr i din bolig. Hvis der skal gøres en undtagelse, skal du selv spørge boligforeningen, om du må have husdyr. Det er vigtigt, at du selv er i stand til at passe og pleje dit husdyr.