Mad og café på Dronningborg Plejecenter

Læs om caféen på Dronningborg Plejecenter, som er åben for alle i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer på centret.

Caféen på Dronningborg Plejecenter tilbyder et bredt udvalg af god og sund mad, som kan nydes i dejlige omgivelser.

Caféen har dagligt tilbud om lune retter, kager, smørrebrød, sandwicher og forskellige slags boller med pålæg. Den lune ret serveres fra kl. 11.30-12.30.

Du kan få udleveret menuplaner, som gælder for en måned ad gangen, i caféen.

Caféen ligger til højre, når du kommer ind af hovedindgangen.

I aftentimerne er caféen kun åben for beboere på Dronningborg Plejecenter.

Caféen fungerer også som opholdsstue og spisestue for beboerne i plejeboligerne.

Caféen er åben mandag-fredag fra kl. 08.00-13.00.

Forplejning til beboere

Forplejning i plejeboligerne

Du kan købe fuld forplejning, når du bor i en plejebolig på Dronningborg Plejecenter. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer.

Vi serverer varieret, smagfuld og sund kost.

Vi tager individuelle hensyn, hvis du har særlige behov og ønsker, f.eks. hvis du er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

Prisen for fuld forplejning er 3.940 kr. om måneden. Beløbet trækkes via din pension. Hvis du er væk ved mere end tre på hinanden følgende måltider, får du refunderet det beløb, som døgnprisen udgør.

Du bestemmer selv, om du vil spise i caféen/opholdsstuen sammen med andre beboere eller i din egen lejlighed. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Forplejning i ældreboligerne

Hvis du bor i en ældrebolig, kan du selv lave mad, købe mad i caféen eller få leveret mad fra Madservice Kronjylland.

Hvis du skal have leveret mad fra Madservice Kronjylland, skal du dog først visiteres til dette. Kontakt Visitationsenheden på tlf. 8915 2550 for at blive visiteret til madservice.