Aktiviteter for beboere

På Dronningborg Plejecenter er vi glade for at samles til sociale arrangementer og fejre årets højtider.

På Dronningborg Plejecenter kan du deltage i daglig træning og hyggelige stunder i løbet af ugen. Eksempelvis får vi ugentligt besøg af hundevenner, mødregrupper med spædbørn og en ungdomsskole. Vi har en aftale med TrygFondens Besøgshunde.

Vi er også glade for spil, sang, foredrag, reminiscenskasser og film fra gamle dage.

I vores aktivitetshus holder vi bl.a. fredagscafe, hvor vi mødes til spisning og hygge med borgere fra lokalområdet. Somme tider kommer der også et orkester forbi og sætter humøret i top.

Højtider er vigtige for os på Dronningborg Plejecenter. Vi markerer dem med manér og hygger os, så det passer til traditionerne. Til fastelavn har vi et samarbejde med en børnehave, og børnene har flere gange været forbi iført udklædning til stor begejstring for alle. Sankt Hans og julefrokost i husets café er også en traditionsrige begivenheder hos os. Derudover holder vi flere fester med musik og dans.

I sommerhalvåret er der rig mulighed for ture ud af huset. Vi tager på sejltur på Randers Fjord, til markedsdag, til byen, på Håndværksmuseet og meget mere. Udflugterne bliver tilrettelagt, så beboere i kørestol og/eller med et handicap også kan deltage.

Du kan dagligt deltage i fællesspisning og socialt samvær med andre beboere og personalet i fællesrummet.